TOPEND CAR DETAILING

Detailen van auto’s is met passie en verstand van zaken de auto terug in nieuw staat brengen, de hoogst mogelijke glans terugbrengen en het aanbrengen van de ultieme bescherming op uw auto. Daar waar reguliere poetsbedrijven problemen aan de lak verhullen pak ik de problemen bij de bron aan en ga terug naar de basis. De lak weer in topconditie brengen en de gekozen bescherming aanbrengen. Voor meer informatie kijk op de contactpagina voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Bel of mail nu Top End cardetailing voor een vrijblijvende afspraak,
06 – 29498672, info@topend.nl

ONZE DIENSTEN

Logo Topend

LUXE HANDWAS

Luxe Handwas
Voor een luxe handwasbeurt kunt u op afspraak bij Top End Car Detailing langskomen. De auto zal dan met uiterste zorg, met de hand gewassen worden met de juiste producten die voor uw auto en de bijbehorende beschermlaag het beste zijn.
Topend Luxe handwas

BEAUTY BEHANDELING

Beauty Behandeling
Bij een beauty behandeling zal uw auto weer stralen en een mooie glans krijgen. Van binnen schoon en lekker fris zijn. Na een grondige wasbeurt door Top End Car Detailing zal uw auto lichtjes in één stap worden gepolijst.
Topend Beauty behandeling

BEHANDELING NIEUWE AUTO

Behandeling Nieuwe Auto
Een nieuwe auto is nieuw…zou je denken? Niets is minder waar! Verlaat uw mooie nieuwe auto de fabriek is hij inderdaad nieuw, maar eenmaal bij de dealer aangekomen heeft de auto vaak al van alles onderweg mee gemaakt
Topend Behandeling nieuwe auto

GEBRUIKTE AUTO DETAILING

Gebruikte Auto Detailing
Zodra uw auto binnen komt bij Top End Car Detailing zullen wij altijd eerst kijken naar de wensen en mogelijkheden. Van een Swisswax behandeling tot een coating aanbrengen, voor iedere klant is er een passende oplossing.
Topend gebruikte auto detailing

POLIJSTEN EN LAKCORRECTIE

Polijsten lakcorrectie
Het is een bekend en jammer genoeg treurig gegeven in het straatbeeld: auto’s, met name de donkere auto’s, waarop lelijke polijstbanen (hologrammen) zichtbaar worden zodra de zon erop staat.
Topend Polijsten lakcorrectie

BEHANDELING INTERIEUR

Interieur Behandeling
Het interieur van uw auto is minstens zo belangrijk als het exterieur. Niemand zit graag in een vies interieur met een nare lucht. Er zijn verschillende mogelijkheden van interieurreiniging.
Topend Behandeling interieur

BEHANDELING VELGEN

Velg BMW
Het beschermen van uw velgen is een behandeling die ik altijd zal aanraden vanwege het vereenvoudigd onderhoud ervan. Bij een nieuwe set velgen kan ik na het ontvetten direct de coating naar keuze aanbrengen.
Topend Behandeling velgen

MATTE LAK BESCHERMING

Matte lak bescherming
Auto’s met een matte lak zullen op een geheel eigen wijze aangepakt moeten worden. Niet alleen qua detailing (bescherming) maar ook het onderhoudt vergt een andere benadering.
Topend Matte lak bescherming

BEHANDELING KLASSIEKE AUTO’S

Klassieke Autos
Als liefhebbers en eigenaren van oldtimers snap ik dat het toevertrouwen van uw oldtimer een gevoelige zaak is. Uw vaak kostbare bezit is dan ook in zeer goede handen bij mij en in mijn professioneel ingerichte behandelruimte.
Topend Behandeling klassieke auto's

LEDER RENOVATIE

Leder Renovatie
Bij lederen stoelen zien we vaak dat de instapwangen aan rug en zitting beschadigd raken door het vele in- en uitstappen, of door knopen en ritsen aan jas en broek. Op die plaatsen is de leerverf er helemaal doorheen gesleten.
Topend Leder renovatie

KOPLAMP RENOVATIE

Koplamp Renovatie
Wanneer een koplamp de nodige kilometers heeft gehad en door steenslag, krassen en insect inslagen mat en beschadigt is geworden is dat lelijk. Het kan zelfs zo zijn dat de auto hierdoor bij de keuring wordt afgekeurd.
Topend Koplamp renovatie

MOTORCOMPARTIMENT REINIGEN

Motor Compartiment Reinigen
Bij het reinigen van een motorcompartiment moet men toch wel enigszins voorzichtig zijn. Er zijn moderne automerken die redelijk goed tegen water in de motorruimte kunnen maar het meer en deel kan dat niet.
Topend motorcompartiment reinigen

STOF- EN CABRIOLETDAKEN

Stof en Cabrioletdaken reinigen en beschermen
Met een cabriolet rijden in de zomer is natuurlijk heerlijk maar ook een cabriolet dak, juist een cabrio dak heeft onderhoud en bescherming nodig. Bij een nieuwe kap raad ik het aan om deze direct een goede impregnatie te geven.
Topend Stof- en cabrioletdaken

RAAM COATING

Raam coating
Een Hydrofobe (waterafstotende) coating voor op de ramen heeft een aantal grote voordelen. Het product wat ik gebruik is een product waar de hechting wordt veroorzaakt door een zeer sterke chemische binding.
Topend Raamcoating

Heb je een vraag over onze diensten?

Voor elke vraag hebben wij de juiste oplossing

MEER INFORMATIE