Behandeling interieur

Het interieur van uw auto is minstens zo belangrijk als het exterieur. Niemand zit graag in een vies interieur met een nare lucht. Er zijn verschillende mogelijkheden van interieurreiniging.

Basis interieurreiniging:

Bij een basis interieur behandeling zal het interieur weer netjes en fris zijn. Er zal ongeveer twee uur aan besteed worden en de werkzaamheden zullen grotendeels overeenkomen met een intensieve interieurreiniging.

Intensieve interieurreiniging:

Het gehele interieur wordt van top tot teen intensief gereinigd. Alle hoekjes, randjes en kantjes worden onder handen genomen. De verschillende materialen worden met diverse technieken en reinigers uiterst zorgvuldig gereinigd. Door gebruik te maken van een Optima Steamer, een geavanceerd apparaat dat hete stoom produceert, kan ik onder andere de luchtkanalen reinigen om de meeste aanwezige bacteriën te doden die voor onaangename en ongezonde luchtjes kunnen zorgen. Kortom met de Optima Steamer worden ook de onbereikbare plekken gereinigd.

Plan van aanpak:

 • alle persoonlijke spullen worden verwijderd en netjes in een doosje gedaan

 • uitbereid stofzuigen

 • matten worden gestofzuigd en grondig gereinigd

 • alle randen en kieren reinigen met een speciale interieurreiniger (hierbij gebruik ik o.a. hete droge stoom om overal goed bij te kunnen en bacteriën, die vaak vieze lucht veroorzaken, te doden, ook de luchtkanalen worden niet vergeten)

 • vlekken worden grondig uit het tapijt en eventueel de aanwezige stoffen stoelen gehaald

 • hemel wordt gereinigd

 • indien de auto is voorzien van leder wordt daar een intensieve dieptereiniging aan gegeven zodat glimmend vies leder zijn oorspronkelijke vaak matte kleur weer terug krijgt.

 • afhankelijk van de wensen en de staat van het leder zijn er, na het reinigen diverse keuzes van onderhoud mogelijk

 • leder voeden: Hier wordt een zeer goede voeding op het leder gezet die snel intrekt en het leder mooi soepel en vitaal houdt/maakt

 • leder beschermen (type 1)  Hierbij wordt het leder behandeld met een Leather Protector die een barriere geeft tussen het leder en de vervuiling. Hierbij wordt aangeraden de behandeling een aantal keer per jaar te herhalen. Bij deze behandeling zit een after care set inbegrepen zodat u dit zelf kunt bijhouden.

 • Leder bescherming ( type 2) Leder Coating behandeling. Een extreem goede bescherming tegen allerlei vlekken zoals het blauw van jeans en zelfs inktvlekken! Ook houdt deze coating het verkleuren van het leder tegen door een zeer sterk UV filter.

Kosten  basis interieurreiniging:                   € 110,-  excl btw

Kosten intensieve interieurreiniging:
K
leine auto vanaf                       € 175,- excl btw
Middel grote auto vanaf           € 225,- excl btw
Grote auto vanaf                        € 275,- excl btw

Kosten lederbescherming:
Type 1 leder crème  behandeling  (inclusief aftercare set)     € 95,- excl btw
Type 2 leder coating behandeling                   per zitplaats       € 39,- excl btw

Kosten stof impregneren: (impregneren tegen vlekken)
Per zitplaats                                                                                        € 25,- excl btw
Matten (per set van 4 stuks)                                                           € 45,- excl btw

Geurverwijdering interieur (permanent!)

Heerst er een nare geur in uw auto, bijvoorbeeld de bekende natte honden of een nicotine lucht kan er gekozen worden voor een behandeling met de aerodrive 300 bi-polaire ozon machine die deze nare lucht voorgoed uit uw auto doet verdwijnen. Deze machine haalt de geur molecule moleculair voorgoed uit elkaar.
De machine werkt op basis van bi-polaire ionisatie en genereert Ozon en zuurstofradicalen die elkaar ondersteunen en daarom zo goed werkt!

Kosten Ozon+  behandeling: € 75,- excl. btw