OVER TOPEND CAR DETAILING

Passie voor auto’s is mijn drijfveer!

Ik ben Jeroen Bouman en auto’s zijn altijd al mijn passie geweest. Ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in het aanbrengen van moderne coatings voor de lak, de zogenaamde” glascoatings”. Nog een specialisme waar vele jaren van training en ervaring in is gaan zitten is het  polijsten van lakken  zoals het verwijderen van (diepe) krassen en andere lakdefecten, ook wel lakcorrectie genoemd.

Detailen van auto’s is met passie en verstand van zaken de auto terug in nieuw staat brengen, de hoogst mogelijke glans terugbrengen en het aanbrengen van de ultieme bescherming op uw auto. Daar waar reguliere poetsbedrijven problemen aan de lak verhullen pak ik de problemen bij de bron aan en ga terug naar de basis. De lak weer in topconditie brengen en de gekozen bescherming aanbrengen.

Ik ben trots te mogen zeggen dat ik één van de mooiste en modernste detail (behandel) ruimte van Nederland heb, gevestigd in Tilburg. Tevens ben ik exclusief dealer van Modesta Glascoating en C-Quartz FINEST reserve.

Naast het exterieur verleg ik mijn expertise ook naar het interieur. Het “diep” reinigen van de verschillende materialen. Het re-conditioneren, bijwerken en coaten van het leder. Reinigen en beschermen van stoffen delen en kunststof.

Om de bescherming van uw voertuig compleet te maken kunnen de velgen en de ruiten ook voorzien worden van verschillende coatings waarna ze voor lange tijd beschermd zijn. Het resultaat na een volledige “autodetail” is dan ook bijzonder te noemen en u zult versteld staan van het eindresultaat.

U bent van harte welkom in mijn behandelruimte voor een vrijblijvend adviserend  gesprek over de mogelijkheden voor uw auto. Uiteraard onder het genot van een lekker bakje koffie.

Heeft u vragen?
Bel of mail me gerust en ik geef u binnen 24 uur een reactie!

Jeroen Bouman | High end car detailer & Glascoating specialist

Heb je een vraag over onze diensten?

Voor elke vraag hebben wij de juiste oplossing

MEER INFORMATIE