Wij geloven in authenticiteit en identiteit als belangrijke voorwaarden in ons zakelijk en privéleven. Bewust en onbewust wil je dat terugvinden in de dingen die je doet en kiest. Zo ook, in de keuze voor de auto’s die we rijden en daarbij ook de kwaliteit van de dealer, in klantgerichtheid, betrouwbaarheid en kwaliteit bij de dienstverlening.

De verzorging van de auto, zowel in- als exterieur speelt daarbij een grote rol en vooral ook de beleving van samenwerking en respect voor elkaar. De beleving van de auto bij aanschaf en gebruik, begint met de kwalitatieve start daarvan.

TopEnd Car Detailing, Jeroen Bouman is degene, die volledig past bij onze normen, waarden en beleving. Onder zijn motto: ‘Als je de auto klaar maakt, doe het dan echt goed!’, heeft Jeroen precies gedaan wat zo belangrijk is voor ons, namelijk goed beginnen met de auto.

Met het hart van de echte vakman, op de juiste plaats, heeft Jeroen ons blij gemaakt, met een mooie start van vele prettige kilometers met onze nieuwe auto.

De onderliggende gedachte is, dat het vele jaren lang een mooie auto blijft, vanwege de echte, goede, diepe behandeling van de auto zowel van binnen en buiten, waar Jeroen voor staat.

Leo van Thull