Stof- en cabrioletdaken reinigen en beschermen

Met een cabriolet rijden in de zomer is natuurlijk heerlijk, maar ook een cabriodak, juist een cabriodak heeft onderhoud en bescherming nodig. Bij een nieuwe kap raad ik het aan om deze direct door mij een goede impregnatie te geven, zodat deze meteen vanaf het begin goed beschermd is. Bij een gebruikte kap raad ik aan om deze eerst door mij goed te laten reinigen met de juiste producten, waarna ik deze heel goed laat drogen en vervolgens in twee lagen zal impregneren met een hoogwaardig product**, zodat de kap weer mooi schoon is en vuil -en waterafstotend wordt. Bovendien zit in het product een U.V. filter wat verkleuring van de kap  tegen gaat.

Het is verstandig om bij regelmatig en veelvuldig gebruik van uw auto het cabrioletdak minstens één keer per jaar grondig te laten reinigen en impregneren. Voor het onderhoudt ervan kunt u dan zelf met het wassen van de auto de cabrio kap voorzichtig met een milde shampoo meewassen. Afspuiten met hoge druk mag als er maar niet met te veel druk te dicht op de kap wordt gespoten. Is de kap niet heel vies adviseer ik i.p.v. de kap te wassen hem eens te stofzuigen of af te borstelen en eventueel met een vochtige doek af te nemen.

Stoffen interieur
Ook het stoffen interieur van uw wagen kan behandeld worden met ons hoogwaardige impregneermiddel. Dit verkleind aanzienlijk het indringen van vlekken en viezigheid en het stof is veel makkelijker te reinigen.

Kosten reinigen en impregneren:
Cabrioletdak reinigen per uur € 55,-
Cabrioletdak impregneren klein (Fiat 500/Smart) € 90,-
Cabrioletdak impregneren overig € 120,-

Stoffen stoelen impregneren per stuk € 25,-
Stoffen matten impregneren per set (4 stuks) € 45,-

Cabrioletkap (bij) kleuren prijs en mogelijkheden op aanvraag.

** Ons impregneermiddel is niet te vergelijken met producten zoals HG of iets dergelijks!!! Prijzen zijn ex. BTW.